14 Ekim 2011 Cuma

Tehlikeli aklın sancıları!

Bülent Arınç ekranda olmasına rağmen hala çok sakinim. 

Moda kelimesini nasıl algıladığını anlayamadığım bir kız bugün görsel zevkimin haz derecesinde ciddi hasarlara sebep oldu. 

Bir alışveriş merkezindeki tüm  mağazalara girdikten sonra aslında tüm mağazalarda aynı kıyafetlerin olduğunu farkettim, aslında yeni bir şey aldığımızda o aldığımızın yeni olmadığını ve yansıma olduğu kabullendik. 


Annem biraz önce saçımın at kuyruğu hali için Burcu Esmersoy senin yanında halt etmiş dedi, ki kendisi onu çok beğenir. Kunduza yavrusu güzel görünürmüş durumu mevcut anneciğim. 

Dün akşam yaptığım uzun ve keyifli ama hafif kırmızı sohbet sonrasında kadın-erkek ilişkileri karşı olan bakışım 5kadın-0erkek mertebesine yükseldi. Ve bir gerçek var ki, her ilişki iki kişi ile başlar ama bir kişi ile biter, ama o iki kişi koca bir ilişki boyunca aynı mertebeye ulaşamazlar ve evet kesinlikle biz ayrı gezegenlerdeniz. En son çaresizlikten bunu dün denklemle anlattım. 

Şimdi biz A deriz, onlar B der ama halbuki A=B ama ne olur biz o A demedi o da biz B demedik diye kavga başlar, son nokta C'dir, o da ayrılık. 

İki gündür yüksek lisans, ödevler, okul, ev derken arada dinlediğim hikayelerle utanmasam kendimden şu Antalya'daki okulda bahsedilen bir metre mesafe meselesine hak vereceğim, yok biz hayatı beraber falan güzelleştirmiyoruz, bir an geliyor seviyorsun sonra her şey önce gri sonra siyah, kandırmayalım kendimizi. En hareketli, bizim ritminden oynadığımız şarkılar bile ya karşı cinsi taciz ediyor, hakeret içeriyor (seni çöpe atacağım poşete yazık demek), ya da ulaşılamayan bir sevgiliden bahsediyor, ama biz bunda bile oynuyoruz, çünkü gerçeği farkında değiliz. Mutlu aşk yoktur, üzülerek artık bunu kabulleniyorum.

Daha önce bu kadar amaçsız bir yazı yazmamıştım sanırım. Sıkılırsanız bırakın, bu cümleyi okursanız, size teşekkür ettiğimi bilin. 

Modayı sebzeli çorbayla karıştıran kız tayt, lastik çizme, puantiyeli şifon bluz, yün hırka ve bakır rengi saçı aynı anda barındırıyordu. Dönüp lütfen modacıların neyi önemsediğini ya da bazen önemsemediğini önemli olanın sonunda ortaya çıkan olduğunu tekrar bir idrak etsin. Merak edenlere..

Resim aşina olduğumuz ama neyse yazıyla bağını siz kurun ve hani şu tokalardan kurtulma meselesi var ya bir de onu düşünün ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder